Ervaringen

Dit vinden mensen die Paardencoaching of Lifecoaching hebben ervaren
bij Jacquelien van de Hoef, Myimperium te Harderwijk.

Down to earth

Paardencoaching bij Myimperium van Jacquelien van de Hoef.

“Ik heb Jacquelien in de opleiding paardencoaching leren kennen als een stevige, down-to-earth dame waarbij je je direct veilig weet. Ze is er voor je in woord en gebaar. Als coach geeft ze je ruimte voor je verhaal en weet ze de juiste punten eruit te halen, waardoor je dieper in je eigen proces kunt gaan en tot inzichten komt. De paarden waarmee Jacquelien werkt zijn lief en betrouwbaar. Ook als je geen ervaring met paarden hebt, voel je je onmiddellijk op je gemak bij ze.
Ben je op een punt gekomen in je leven waarbij je een wegwijzer nodig hebt, dan raad ik Jacquelien als coach van harte aan.”
Ina Mennega, Praktijk Tranceforma Apeldoorn
🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

“Een tijdje geleden heb ik van Jacquelien paardencoaching gehad. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ik vond het spannend. Ik had voor de coaching een duidelijke vraag die ik beantwoord wilde hebben. Met deze vraag in mijn hoofd stond ik tegenover haar paard. Jacquelien vroeg me contact te maken met hem. Helaas liep hij alleen maar van me af en keek hij weg. Ondertussen hoorde ik in mijn oortje Jacquelien uitleggen wat zij zag gebeuren. Het was heel bijzonder om van een paard dat jou niet kent zo’n spiegel voorgezet te krijgen. Uiteindelijk kreeg ik contact en kreeg ik veel terug van hem. Het was confronterend en soms zelfs een beetje onbegrijpelijk, maar onderweg naar huis en de week erna werd het langzaam duidelijker en heb ik daar antwoord gekregen op meerdere vragen.”

Groetjes, Anne
🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

“Emdr heeft mijn leven weer terug gegeven!”
 
“Klinkt dramatisch maar ik heb op jonge leeftijd twee hele nare ervaring mee gemaakt waar ik nog steeds last van had.
Voor mij was een relatie heel ingewikkeld door mijn ervaringen en ook donker of alleen Thuis zijn was altijd confronterend en vervelend. Ik vluchten in onhandig gedrag en deed mij heel stoer voor, maar van binnen was er zoveel angst en verdriet.
Ik ben bij Jacq de emdr gaan doen, had er een hard hoofd in en vond het dood eng, maar echt, wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Ik heb letterlijk mijn leven weer terug!
Het gaat nu zo goed met mij. Ik voel mij lekker in mijn vel, kan weer ontspannen en heb sinds kort een prille relatie en geniet er gewoon van.
Jacq is heel lief en rustig, ze helpt je echt door alles heen. Ze stuurde mij soms even een berichtje en was zo fijn betrokken. Het voelde heel vertrouwd bij haar. 
Als je ergens mee zit of zoals mij echt wat hulp nodig heb ga dan naar Jacq. Ze helpt je echt verder.”
 
Groetjes Lori 

🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

Training

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso