Ervaringen

Dit schrijven mensen die Paardencoaching of Lifecoaching hebben ervaren bij Jacquelien van de Hoef, Myimperium te Harderwijk.

Paardencoaching bij Myimperium van Jacquelien van de Hoef.

“Ik heb Jacquelien in de opleiding paardencoaching leren kennen als een stevige, down-to-earth dame waarbij je je direct veilig weet. Ze is er voor je in woord en gebaar. Als coach geeft ze je ruimte voor je verhaal en weet ze de juiste punten eruit te halen, waardoor je dieper in je eigen proces kunt gaan en tot inzichten komt. De paarden waarmee Jacquelien werkt zijn lief en betrouwbaar. Ook als je geen ervaring met paarden hebt, voel je je onmiddellijk op je gemak bij ze.
Ben je op een punt gekomen in je leven waarbij je een wegwijzer nodig hebt, dan raad ik Jacquelien als coach van harte aan.”
Ina Mennega, Praktijk Tranceforma Apeldoorn
🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

“Een tijdje geleden heb ik van Jacquelien paardencoaching gehad. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ik vond het spannend. Ik had voor de coaching een duidelijke vraag die ik beantwoord wilde hebben. Met deze vraag in mijn hoofd stond ik tegenover haar paard. Jacquelien vroeg me contact te maken met hem. Helaas liep hij alleen maar van me af en keek hij weg. Ondertussen hoorde ik in mijn oortje Jacquelien uitleggen wat zij zag gebeuren. Het was heel bijzonder om van een paard dat jou niet kent zo’n spiegel voorgezet te krijgen. Uiteindelijk kreeg ik contact en kreeg ik veel terug van hem. Het was confronterend en soms zelfs een beetje onbegrijpelijk, maar onderweg naar huis en de week erna werd het langzaam duidelijker en heb ik daar antwoord gekregen op meerdere vragen.”
Groetjes, Anne
🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

Eerst wat twijfelachtig, wat kan een paard nu doen in zo’n sessie. Heel veel, zo blijkt wel. Door de signalen die het paard gaf, kon Jacquelien doorvragen. Daar zouden anders meerdere sessies overheen gaan, of wellicht zou het helemaal niet aan de orde komen.
Ook de kalmte van Jacquelien was erg prettig. Ze gaf mij ook volledig de tijd om te wennen aan het paard. Zeker nuttig, vooral als je, zoals ik, graag snel resultaat wilt zien en wat moeite hebt om dicht bij je gevoel te komen.
Ik kijk er met een goed gevoel op terug, mede door dit directe resultaat.
Mvrg. B. De Zeeuw