Re-integratie Remy4You

REMY4YOU-LOGO-DEFINITIEF-HILDE-800x800-1

Ontdek re-integratie met behulp van het paard!

Myimperium werkt samen met Remy4YOU zodat wij re-integratie trajecten kunnen uitvoeren voor UWV en andere organisaties en bedrijven. Dit kunnen modulaire trajecten zijn van gemiddeld vijf maanden waarin we er met name aan werken dat je beter in je vel komt te zitten. 

Of werk-fit-trajecten van gemiddeld 12 maanden waarin we werken aan jouw persoonlijke doelen, en ervoor zorgen dat je ook op langere termijn lekker in je vel blijft zitten. Dit gecombineerd met oriëntatie op de arbeidsmarkt. Wat wil je? Waar ben je goed in? Wat wil je absoluut niet? En hoe kom je daar waar je wilt zijn en kun je daar blijven?

Voor meer informatie stuur een mailtje naar: Jacquelien@remy4you.nl

Ontdek WMO-ondersteuning voor jeugd via Myimperium

WMO-ondersteuning voor jeugd richt zich voornamelijk op jongeren van 0 tot 18 jaar die begeleiding nodig hebben in hun dagelijks leven, zowel thuis, op school als tijdens sociale activiteiten. Bij Myimperium begrijpen we dat jongeren soms vastlopen en extra ondersteuning nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Ons team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van jeugdzorg, autisme, gezinsbegeleiding, hoogbegaafdheid, ADHD, schoolproblematiek en sociale angsten. We streven ernaar om jongeren te ondersteunen en te begeleiden naar een betere toekomst, zowel op korte als op lange termijn.

Wij geloven in het recht van iedereen op een gelukkig leven, en dat leven begint nu! Daarom bieden wij begeleiding op maat die aansluit bij de behoeften van de jongeren. Onze hulp wordt geboden op indicatie en wordt vergoed vanuit de gemeente.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor WMO-ondersteuning voor jeugd bij Myimperium? Neem dan gerust contact met ons op via
e-mail: Info@myimperium.nl.

Bij Myimperium staan we klaar om jongeren te ondersteunen op hun pad naar een gelukkig en gezond leven, omdat we geloven dat iedereen het verdient om te stralen.

Boek hieronder uw re-integratie sessie

Laden...

Veel gestelde vragen

Re-integratie met behulp van paarden biedt een unieke en effectieve benadering om weer in contact te komen met je gevoel en balans te vinden. Samen met onze paarden , maar ook inzet van bijvoorbeeld EMDR, NLP en lifecoaching begeleiden we je tijdens het traject om te ontdekken wat je echt wilt en om concrete stappen te zetten richting jouw doelen op de arbeidsmarkt.

Re-integratie is geschikt voor mensen die momenteel niet actief zijn op de arbeidsmarkt, maar wel graag weer willen deelnemen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt, of ondersteuning nodig hebt bij het vinden van passend werk, onze re-integratietrajecten kunnen jou helpen.

Tijdens het re-integratietraject  bij Myimperium werk je samen met Jacquelien om in contact te komen met je gevoel, balans te vinden en jouw doelen op de arbeidsmarkt te bereiken. De sessies worden specifiek afgestemd op jouw behoeften en doelen en het werkplan en vinden plaats in een veilige en ondersteunende omgeving.

Ja, re-integratietrajecten met paarden kunnen worden ingekocht door UWV of andere organisaties en werkgevers. Neem contact met ons op voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden en de procedure voor het aanvragen van een traject.

Re-integratietrajecten worden binnen Myimperium uitsluitend uitgevoerd door Jacquelien, een ervaren coach en therapeut met expertise op het gebied van re-integratie en paardencoaching.

Voor meer informatie of om een traject te starten, kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail: jacquelien@remy4you.nl