Paardencoaching

Ontwikkelen, tot de kern van het probleem komen, oplossingen creëren en inzichten krijgen. Het lukt allemaal goed en snel dankzij het paard.

Intuïtie

Paardencoaching wordt steeds meer ingezet in Nederland, en terecht!

Het paard is een kuddedier en vanuit zijn intuïtie scant hij jou. Het paard laat heel snel en zuiver zien waar de emotie en pijn zit. Door het paard kom je snel en direct tot de kern en kunnen we aan de slag om jouw inzichten om te zetten in mogelijkheden. Daarnaast is het paard in staat om spanning en verdriet van jou over te nemen. Of je nu inzichten in je eigen gedachten en gedrag wilt krijgen, voor een moeilijke beslissing staat, of met een probleem loopt, in al deze gevallen kan paardencoaching jou in 1 tot 5 sessies verder helpen. 

Naast individuele paardencoaching organiseert Myimperium ook workshops en groepscoaching voor teams, maar ook voor vriendengroepen of familie.

Het is mogelijk indien u een eigen paard bezit om deze mee te nemen en te gebruiken bij de Paardencoaching . 
Dit wordt regelmatig gedaan met groot plezier. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Training

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

“Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.”

Confucius