Paardencoaching

Als kuddedieren gebruikt het paard zijn intuïtie om jou te scannen, zodra jij je bij het paard voegt. Dit is belangrijk voor hem om in te kunnen schatten wat hij aan jou heeft en in hoeverre hij met jou kan overleven. Het paard toont snel en oprecht waar emoties en pijnpunten liggen. Door de interactie met het paard kunnen we direct tot de kern komen van wat er bij jou speelt. En kunnen we samen werken aan het omzetten van inzichten in mogelijkheden. Bovendien zijn paarden in staat om spanning en verdriet van jou over te nemen, wat een enorme verlichting geeft. Of je nu inzicht wilt krijgen in je gedachten en gedrag, voor een lastige beslissing staat, of een probleem ervaart, paardencoaching kan je in slechts 1 tot 5 sessies verder helpen.

Naast individuele paardencoaching organiseren we bij Myimperium ook workshops en groepscoaching voor teams, vriendengroepen en families. Samen streven we naar groei, begrip en verbondenheid.

Heb je zelf een paard? Dan is het mogelijk om deze mee te nemen en te betrekken bij de paardencoaching. Dit wordt regelmatig met veel plezier gedaan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boek hieronder uw paardencoaching sessie

Laden...

Veel gestelde vragen

Paardencoaching bij Myimperium biedt een unieke ervaring waarbij je de kracht van paarden gebruikt om inzicht te krijgen in je gedachten, gedrag en emoties. Als kuddedieren gebruiken paarden hun intuïtie om jou te scannen en snel en oprecht te laten zien waar emoties en pijnpunten liggen. Door de interactie met het paard kunnen we direct tot de kern komen van wat er bij jou speelt en samen werken aan het omzetten van inzichten in mogelijkheden.

Of je nu inzicht wilt krijgen in je gedachten en gedrag, voor een lastige beslissing staat, of een probleem ervaart, paardencoaching kan je in slechts 1 tot 5 sessies verder helpen. Het is geschikt voor iedereen die openstaat voor een unieke en krachtige manier van coaching met behulp van paarden.

Onze Lotte biedt voor kinderen het programma 1PK aan. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Tijdens een paardencoaching-sessie bij Myimperium zul je de kracht van de interactie met paarden ervaren. Onze sessies duren meestal ca. 1,5 uur in het Totaal per sessie. Samen streven we naar groei, begrip en verbondenheid.

Ja, naast individuele paardencoaching bieden we ook workshops en groepscoaching voor teams, vriendengroepen en families. Deze sessies zijn gericht op het bevorderen van groei, begrip en verbondenheid binnen de groep.

Ja, als je zelf een paard hebt, is het mogelijk om deze mee te nemen en te betrekken bij de paardencoaching. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.