Wie zijn wij

Jacquelien van de Hoef

Graag stel ik mij ook even voor. Ik ben Jacquelien van de Hoef, getrouwd, 3 kinderen. Mijn leven lang zit ik al in de paarden en de afgelopen 15 jaar heb ik studies afgerond in de psychologie en mij in dat vak ontwikkeld. Ik geef al jaren paardrijles. Naast 10 jaar ervaring in de jeugdzorg heb ik mij onder andere ontwikkelt tot EMDR-therapeut, lifecoach en paardencoach. Ik heb inmiddels jaren ervaring en al heel veel mensen mogen helpen. Met een eigen praktijk aan huis komt alles samen en heb ik al mijn passie en energie gebundeld!

Mijn specialismen zijn: Coaching, paardencoaching, Emdr en hypno therapie.

Christina Gersen

Mijn naam is Christina Gersen. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en werk al 25 jaar met veel passie in de hulpverlening. In heb ik mijn jongere jaren diverse studies afgerond zoals; Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, Management en 
Klassieke Hypnotherapie en ik heb hier tot op heden veel gebruik van mogen maken. Vanuit het bewuste aspect kennis mogen maken met het onbewuste in jezelf kan waardevolle interacties opleveren om zo op een andere wijze om te gaan met het heden. Ik ben een enthousiast mens met als visie “kijken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden”. Ieder mens heeft zijn of haar eigen kwaliteit  en ik ben nieuwsgierig naar deze kwaliteiten. Mijn levensovertuiging is dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit mijn visie en deze rol kunnen we samen kijken naar de toekomst……….
Chistina kl

Barbara

Mijn naam is Barbara (44), woon samen met mijn zoontje Mees (5) in Hilversum en samen willen wij zoveel mogelijk genieten van al het moois wat op ons pad komt. Na een aantal dieptepunten durf ik te zeggen dat ik mij sterk voel, zelfverzekerd ben en wij hebben echt een mooi leven met hele lieve en gezellige mensen om ons heen. Ik sta graag klaar voor mensen en zo ben ik ook begonnen als Virtual assistant. Jacqueline ken ik nu een paar jaar en ik mag mijzelf inmiddels teamlid noemen van de onwijs mooie club Myimperium. Voor Myimperium beheer ik de administratie en doe ik zo nodig alle hand en span diensten. U vraagt wij draaien.

Barbara kl

Ons team

Nelindard

Ik ben Nelindard, Burggraaf x Zevenster. 26 jaar en oud sportpaard. Op stal noemen ze mij Ioor. Ik ben een lieve, gevoelige ruin en een heel fijn coachpaard. Ik word zeer regelmatig ingezet voor een paardencoachings sessie. Daarnaast rijd ik regelmatig een buitenrit in de natuur en train ik met Jacquelien ook in de rijbaan om lekker fit en soepel te blijven.

Poco

Hallo, ik ben Poco . Ik ben een superleuke, eigenwijze bonte merrie van 8 jaar. Ik ben heel erg duidelijk en direct, daarom word ik vaak ingezet voor paardencoaching. Verder ga ik vaak op stap voor met mijn vriendinnetje Lavjén van net 4 jaar. en ken ik twee hele lieve meiden die mij vrijheidsdressuur leren en soms word ik door andere kinderen bereden.

Q

Hallo, ik ben Q. Ik ben een 17 jarige KWPN-er van de hengst Flemmingh. Ik heb een sportcarrière als dressuurpaard achter de rug en ben sinds 2 jaar bij Jacquelien. Ik heb al heel wat mooie coachingssessies er op zitten en ik doe het super. Ik ben echt een vriendelijke reus. Lief, zacht, gevoelig, maar wel duidelijk. Ik ben heel speels wat mij prettig in de omgang maakt. Naast coaching rijd ik graag met Jacquelien buiten en soms in de rijbaan om mij lekker beweging te geven. wie weet tot snel!

Kingston

Hallo, ik ben Kingston. Ik ben 5 jaar. Een nakomeling van Grovenor x Hammingway x Totilas. Sinds juni 2021 mag ik bij Myimperium coachen. En dat doe ik heel goed.Ik ben nieuwsgierig, open, vriendelijk en behulpzaam.Ik wordt getraind door Jacq en rij al een beetje buiten ook. Super tof! Leuk je een keer te ontmoeten!
Hinnik van Kingston!

“The most courageous act is to think for yourself. Aloud.”

Coco Chanel