Even voorstellen

Ik ben Nelindard Burggraaf x Zevenster. 22 jaar en oud sportpaard. Op stal noemen ze mij Ioor. Ik ben een lievegevoelige ruin en een heel fijn coachpaard. Ik word zeer regelmatig ingezet voor een paardencoachingsessie. Daarnaast rijd ik regelmatig een buitenrit in de natuur en train ik met Jacquelien ook in de rijbaan om lekker fit en soepel te blijven.

 

Hallo, ik ben Djelo. Ik ben een superleuke, eigenwijze bonte ruin van 12 jaar. Ik ben heel erg duidelijk en direct, daarom word ik vaak ingezet voor paardencoaching. Verder ga ik vaak op stap voor de kar en ken ik twee hele lieve meiden die mij vrijheidsdressuur leren en soms word ik door kinderen bereden.

Graag stel ik mij ook even voor. Ik ben Jacquelien van de Hoef, getrouwd, 3 kinderen. Mijn leven lang zit ik al in de paarden en de afgelopen 15 jaar heb ik studies afgerond in de psychologie en mij in dat vak ontwikkeld. Ik geef al jaren paardrijles. Naast 10 jaar ervaring in de jeugdzorg heb ik mij onder andere ontwikkelt tot EMDR-therapeut, lifecoach en paardencoach. Ik heb inmiddels jaren ervaring en al heel veel mensen mogen helpen. Met een eigen praktijk aan huis komt alles samen en heb ik al mijn passie en energie gebundeld!