Wie zijn wij

Jacquelien van de Hoef

Graag stel ik mij ook even voor. Ik ben Jacquelien van de Hoef, getrouwd, 3 kinderen. Mijn leven lang zit ik al in de paarden en de afgelopen 15 jaar heb ik studies afgerond in de psychologie en mij in dat vak ontwikkeld. Ik geef al jaren paardrijles. Naast 10 jaar ervaring in de jeugdzorg heb ik mij onder andere ontwikkelt tot EMDR-therapeut, lifecoach en paardencoach. Ik heb inmiddels jaren ervaring en al heel veel mensen mogen helpen. Met een eigen praktijk aan huis komt alles samen en heb ik al mijn passie en energie gebundeld!

 

Ons team

Nelindard

Ik ben Nelindard, Burggraaf x Zevenster. 26 jaar en oud sportpaard. Op stal noemen ze mij Ioor. Ik ben een lieve, gevoelige ruin en een heel fijn coachpaard. Ik word zeer regelmatig ingezet voor een paardencoachings sessie. Daarnaast rijd ik regelmatig een buitenrit in de natuur en train ik met Jacquelien ook in de rijbaan om lekker fit en soepel te blijven.

Poco

Hallo, ik ben Poco . Ik ben een superleuke, eigenwijze bonte merrie van 8 jaar. Ik ben heel erg duidelijk en direct, daarom word ik vaak ingezet voor paardencoaching. Verder ga ik vaak op stap voor met mijn vriendinnetje Lavjén van net 4 jaar. en ken ik twee hele lieve meiden die mij vrijheidsdressuur leren en soms word ik door andere kinderen bereden.

Q

Hallo ik ben Q. Ik ben een 17 jarige KWPN-er van de hengst Flemmingh. Ik heb een sportcarrière als dressuurpaard achter de rug en ben sinds 2 jaar bij Jacquelien.
Ik heb al heel wat mooie coachingssessies er op zitten en ik doe het super. Ik ben echt een vriendelijke reus. Lief, zacht, gevoelig, maar wel duidelijk. Ik ben heel speels wat mij prettig in de omgang maakt. Naast coaching rijd ik graag met Jacquelien buiten en soms in de rijbaan om mij lekker beweging te geven. wie weet tot snel!

“The most courageous act is to think for yourself. Aloud.”

Coco Chanel