EMDR

Heb jij een traumatische en stressvolle gebeurtenis meegemaakt waar je nog steeds last van hebt? Wil je van je angst of fobie af? Met EMDR kun je dit effectief en snel verwerken.

Eye Movement Desensitization and Reprocessing

Wat?
EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. EMDR helpt je om een stressvolle of traumatische herinnering te verwerken zodat je er geen last meer van hebt.
Naast trauma’s boeken we met EMDR ook zeer snel en succesvol resultaat op angsten en fobieën oa.

Hoe dan?
Ik vraag je terug te gaan in dat moment, met alle herinneringen en sensaties. vanaf dat moment ga ik piepjes, oog bewegingen en knietikken gebruiken zodat jou brain de herinnering kan verwerken en een rustig beeld overblijft.

Wil ik wel…
Wil jij graag jouw trauma of stressvolle herinnering verwerken met EMDR dan ben je welkom bij Myimperium. We starten met een korte intake en gaan meteen aan de slag. meestal is 2 tot 3 sessies voor een eenmalige herinnering voldoende. tussen de sessies zitten steeds 2 weken ivm. het doorwerken van de EMDR.  Angsten en fobieën werken in de basis het zelfde, behalve dat we een iets uitgebreider protocol gebruiken. Ook dit kan met een paar EMDR sessies sterk verminderen en verdwijnen.

De sessies duren meestal 1 uur en kosten € 70,00 excl. 21% btw. per keer.

Training

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

“Life begins at the end of your comfort zone.”

Neale Donald Walsh, schrijver