Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen tussen klant en coach/ therapeut.

Tarieven per 1 januari 2022

Intake/ kennismakingsgesprek max 30 min. Gratis
Neem bij twijfel altijd contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Paardencoaching 1,5 uur 
Pakket:
Lisanne € 90,-
Jacq €120,-
Los beide € 150,-
Workshops 2 tot 5 personen € 50,-

Lifecoaching 1 uur
Pakket per sessie € 70,-
Los per sessie € 85,-

EMDR 1 uur
Pakket per sessie € 70,-

WMO individuele ondersteuning
Wil je hier meer informatie over, stuur dan een mail.

Re-integratie
Via Caprilli is het mogelijk een re-integratie traject te volgen. Kijk voor meer informatie op www.caprilicoaching.nl
Wil je hier meer informatie over, stuur dan een mail.

Los is één-malig of minder dan 5 sessies.
Pakketprijzen worden gehanteerd bij een afname van minimaal 5 sessies of meer.
Pakketten kunnen samengesteld worden, waarbij alle combinaties mogelijk zijn; paardencoaching, lifecoaching en EMDR.

Let op de prijzen zijn exclusief 21% btw!!!

Neem bij twijfel altijd contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Ook in 2022 geef ik meerdere (online) trainingen zoals de 3 maanden happy way training, de afvallen met popcorn training, me time mastery. Deze zijn terug te vinden op de Facebook pagina of stuur mij een mail.

Betaling:
Betaling vindt direct plaats na iedere sessie in contanten of ter plaatse via bank/ iDeal of Tikkie, bij uitzondering kan daarvan afgeweken worden en een factuur worden meegegeven. 

Facturen van workshops en teamcoaching dienen uiterlijk 1 dag van tevoren te zijn voldaan per bank.

Facturen na de sessie dienen binnen 8 werkdagen te zijn voldaan.

Het uitblijven van betaling door de klant binnen 8 werkdagen zal worden aangemerkt als een schuld. Myimperium zal een rente van 2% per maand berekenen zolang de factuur nog openstaat. Ook zullen er €5,- administratiekosten in rekening worden gebracht bij het sturen van iedere betalingsherinnering. 

Is de factuur niet binnen 14 dagen na de betalingsherinnering voldaan, dan is Myimperium gerechtigd de zaak over te dragen aan derden, bijvoorbeeld een incassobureau. De gemaakte kosten daarvoor zijn voor de klant.

Bij betalingsachterstand is de coach/ therapeut gerechtigd om verdere behandeling op te schorten tot de klant aan zijn betalingsplicht heeft voldaan.

Zorgverzekering/ belastingdienst
Coaching wordt in Nederland door verzekeraars (nog) niet vergoed. Bij sommige verzekeraars kunt u de factuur (deels) vergoed krijgen onder de code voor alternatieve gezondheidszorg. Informeer ook eens bij uw werkgever. Als het goed met u gaat, zal dat ook doorwerken in uw functioneren, daarom zijn veel bedrijven bereid om uw behandeling deels of helemaal te betalen. Bent u zelfstandig ondernemer? De kosten voor uw behandeling kunt u zien als investering in persoonlijke ontwikkeling, dit zijn voor de belastingdienst kosten die u mag opvoeren. Ook workshops en teampaardencoaching zijn volgens de fiscus bedrijfskosten.

Verzuim:
Een afspraak afzeggen kan tot 24 uur van te voren altijd per mail of telefonisch. Dan wordt de afspraak kosteloos geannuleerd. Bij het te laat afzeggen of niet afmelden, zal Myimperium de gehele kosten van de sessie in rekening brengen.

Veiligheid:
De coach van Myimperium is opgeleid om sessies zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast werkt Myimperium uitsluitend met brave paarden. Maar een paard is een dier en kan anders reageren dan verwacht. Daarom is het belangrijk om goed te luisteren naar de coach en zelf ook je eigen veiligheid te bewaken.

Webshop:
In de webshop van Myimperium kunt u fysieke artikelen kopen. De route voor bestellen, verzenden en betalen wijst zich vanzelf. Mocht u over het artikel niet tevreden zijn stuur ons dan een mail (info@myimperium.nl). Wij reageren altijd binnen 48 uur met informatie over hoe u een artikel kunt retourneren. Artikelen, ongebruikt, kunt u retour sturen. U krijgt uw geld terug. De verzendkosten voor het retour artikel kunnen wij helaas niet vergoeden.

Klachten:
Ben je ergens niet tevreden over? Dat is vervelend. Meld dit dan schriftelijk via info@myimperium.nl. U krijgt altijd binnen 14 werkdagen een reactie. Uitgangspunt is altijd samen te kijken naar een goede oplossing.