Algemene voorwaarden Myimperium

Verzuim

Het annuleren van een afspraak is mogelijk tot 24 uur voor aanvang, via e-mail of whatsapp. Bij tijdige annulering worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij het niet tijdig annuleren of bij het niet verschijnen op de afspraak, behoudt Myimperium zich het recht voor om de volledige kosten van de sessie in rekening te brengen.

Veiligheid

Myimperium streeft naar een veilige omgeving tijdens de sessies. Hoewel we uitsluitend met betrouwbare paarden werken, zijn deze dieren van nature toch vluchtdieren. Het is daarom van essentieel belang om de aanwijzingen van de coach op te volgen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen veiligheid.

Webshop

In de webshop van Myimperium bieden we fysieke artikelen aan. Het bestel-, verzend- en betaalproces verloopt eenvoudig. Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op via info@myimperium.nl. We streven ernaar binnen 48 uur te reageren met instructies voor het retourneren van het artikel. Als artikelen ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd wordt de aankoopprijs terugbetaald. De verzendkosten voor geretourneerde artikelen worden niet vergoeden.

Klachten

Indien je onverhoopt niet tevreden bent, vragen wij je dit schriftelijk te melden via info@myimperium.nl. Binnen 14 werkdagen ontvang je van ons een reactie. We streven naar een constructieve oplossing en gaan graag samen met jou op zoek naar een passende uitkomst.

Aansprakelijkheid

Myimperium is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan sessies, workshops, of gebruik van onze webshop. Deelname geschiedt op eigen risico.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van Myimperium. Door gebruik te maken van onze diensten of producten gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Wijzigingen

Myimperium behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen. Gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op nieuwe overeenkomsten en op bestaande overeenkomsten na bekendmaking van de wijzigingen.

Tarieven per 1 mei 2024

Bij ons staat transparantie voorop. Bekijk onze tarieven per 1 mei 2024, waarbij lopende trajecten het oude tarief behouden tot 1 augustus 2024.

Intake/ kennismakingsgesprek (max 30 min): gratis.

Bij twijfel, neem altijd contact met ons op. Samen bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Paardencoaching (1,5 uur):

  • Bij teamleden: € 120,-
  • Bij Jacq: € 150,-
  • Workshops (2 tot 5 personen): € 250,- totaal.

Lifecoaching (1 uur):

  • Bij teamleden: € 75,- per sessie.
  • Bij Jacq: € 85,- per sessie.

EMDR (1,5 uur):

  • Bij teamleden: € 75,- per sessie.
  • Bij Jacq: € 85,- per sessie.

Jeugdwet ondersteuning/ PGB en jeugdzorg via indicatie:

  • voor meer informatie, stuur een e-mail.

Re-integratie:

Via Remy4You is het mogelijk een re-integratietraject te volgen. Meer informatie op www.remy4you.nl.
Voor details, stuur een e-mail.

Let op: alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wat bieden wij nog meer:

  • VibeTribe ❤️ onze WhatsApp-community (start 1 juni 2024)

Word lid van onze mooie community! Een keer in de twee weken een module over diverse onderwerpen, maandelijkse Q&A-sessies, inspiratie en meer! Voor € 9,95 ex btw per maand. In juni 2024 stap je gratis in!

  • Elke week een gratis podcast:

Thema’s zoals zelfverzekerdheid, gevoeligheid, angst, gedachten, gedrag en zelfbeeld. Beschikbaar op Spotify, iTunes en YouTube.

Zorgverzekering/ Belastingdienst

Coaching wordt momenteel niet door verzekeraars vergoed. Sommige verzekeraars bieden echter (gedeeltelijke) vergoeding onder de code voor alternatieve gezondheidszorg. Informeer ook bij uw werkgever; investeren in uw welzijn kan uw functioneren positief beïnvloeden, waardoor veel bedrijven bereid zijn bij te dragen aan uw behandeling. Als zelfstandig ondernemer kunt u de kosten voor behandeling zien als investering in persoonlijke ontwikkeling, die u mag opvoeren bij de belastingaangifte. Workshops en teampaardencoaching worden ook beschouwd als bedrijfskosten volgens de fiscus.