Lifecoaching

Loop je vast in bepaalde dingen? Heb je niet-functionele terugkerende patronen zoals moeilijk grenzen aangeven of “nee” zeggen? In een paar sessies lifecoaching geef ik je inzichten en handvatten zodat jij verder kunt!

Cadeau

Ik vind het zo moeilijk om “nee” te zeggen. Mensen gaan over mijn grenzen heen. Ik ben zo moe. Ik heb weinig zelfvertrouwen. Ik kan dat niet. Ik ben bang om in het openbaar te spreken. Het lukt mij niet om de balans te vinden tussen gezin en werk. Ik neem geen tijd voor mijzelf. Ik sta voor een moeilijke beslissing.
Ik weet het even niet meer.

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de Nederlandse vrouwen regelmatig met dit soort gedachten en problemen te kampen heeft. Zonde. Je kunt er
namelijk wat aan doen. In 1 tot 5 sessies kijken wij samen naar jouw situatie en wat je kunt doen om je gelukkiger te voelen en echt in je kracht te komen!

Dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf en daarmee je familie en vrienden kunt geven!

Training

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso