Lifecoaching

In onze lifecoaching-sessies zetten we alles op alles om je snel, efficiënt en duurzaam inzicht en handvatten te bieden die écht werken. Of het nu gaat om het doorbreken van negatieve denkpatronen, het vinden van balans in relaties of het versterken van zelfvertrouwen, wij zijn er voor jou.

Met een focus op ontspanning, versteviging en op jou gerichte vraag, streven we ernaar om je binnen slechts 5 sessies aanzienlijke vooruitgang te laten boeken. In de meeste gevallen is er volledig resultaat. Wil je vrijblijvend kennismaken en ontdekken wat lifecoaching voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Klaar om stevig en vol vertrouwen in het leven te staan? Kom langs en laten we samen werken aan een leven dat écht bij jou past!

Lifecoaching is een verzamelnaam van alle tools waar ik in opgeleid ben.

Van hypnose, NLP, EFT, TRE, stressreductie, ademhalingstherapie, ACT, CREF-methode, (familie)opstellingen, (vloer)ankers, cognitieve technieken, innerlijk kind-healing, lichaamsgericht werken, emotiewerk, schrijftherapie, tot nog veel en veel meer!

Wat ik doe is vaak afwijkend van de reguliere hulpverlening. Ik zie, hoor en voel wie jij bent, waar je tegenaan loopt of wat je veranderen wilt, wat je daarvoor nodig hebt en wat op dit moment de snelste en efficiëntste manier is om dat te bereiken met blijvend resultaat.

En ik zet in wat nodig is aan technieken en methodes om daar te komen.

Een unieke benadering met mega resultaat!

Binnen ons team hebben we daarnaast super interessante expertises. Zo kun je terecht bij de orthomoleculaire therapeut, hormoonexpert, hoogbegaafdheidexpert, autisme-expert en de oplossingsgerichte coach.

Boek hieronder uw lifecoaching sessie

Laden...

Veel gestelde vragen

Ons doel is om mensen te begeleiden naar een gelukkiger en vervullender leven. We helpen onze klanten om inzicht te krijgen in zichzelf, hun doelen en obstakels, zodat ze effectiever kunnen omgaan met uitdagingen en succesvolle stappen kunnen zetten richting hun gewenste leven.

Bij Myimperium geloven we in maatwerk en resultaatgerichte aanpak. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom passen we onze coaching aan op de individuele behoeften en doelen van onze klanten. Ons team van ervaren therapeuten en coaches staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van jou transformatieproces.

Twijfel is begrijpelijk, maar we moedigen je aan om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering. Onze gratis intakegesprekken biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met ons team en meer te weten te komen over hoe wij je kunnen helpen. We luisteren naar jou verhaal en bespreken samen de mogelijkheden, zonder verplichtingen.

Onze klanten ervaren vaak al snel positieve veranderingen in verschillende aspecten van hun leven. Dit kan variëren van een toegenomen gevoel van welzijn en zelfvertrouwen tot betere relaties, carrièregroei en persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is om je te helpen jou volledige potentieel te bereiken en een leven te leiden dat jou vervult en gelukkig maakt.

De duur van een traject kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de klant. Over het algemeen streven we ernaar om in een kort tijdsbestek maximale resultaten te behalen. Gemiddeld duurt een traject tussen de 5 en 8 sessies, maar dit kan worden aangepast aan jou specifieke situatie.