Vibetribe

Ontdek jouw Happy Power

Word lid van onze waanzinnige WhatsApptribe voor vrouwen met onontdekte kracht!

Welkom bij VibeTribe, dé plek waar vrouwen met onontdekte kracht samenkomen om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Ontvang inspiratie en tools om jouw mooiste leven te leven en leer positief om te gaan met de hobbels en kuilen op jouw levenspad.

Voor wie? En waarom?

Ben jij een vrouw die verlangt naar verbinding, inspiratie en ondersteuning in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Voel je je soms eenzaam in jouw zoektocht naar zelfvertrouwen, positieve mindset en levensplezier? Dan is VibeTribe de perfecte plek voor jou.

Dit kun jij straks zeggen:

“Mijn leven is verrijkt sinds ik deel uitmaak van VibeTribe! Ik voel me sterker en positiever dan ooit tevoren.”

Wat bieden wij?

Een exclusieve WhatsApp-groep waar jij onderdeel wordt van een community van supertoffe vrouwen zoals jij.

Elke twee weken ontvang je een meeslepende audiomodule over diverse onderwerpen zoals zelfvertrouwen, mindset, persoonlijke groei en nog veel meer, met regelmatige bijdragen van inspirerende gastsprekers.

Maandelijks organiseren we een Q&A-sessie, waarin jij al je prangende vragen kunt stellen aan experts. En tussendoor natuurlijk ook aan je medetribeleden.

Verwacht leuke gesprekken, bruisende vibes en een overvloed aan inspiratie die je dagelijkse leven zal verrijken.

Startdatum: 1 juni 2024

Waarom nu instappen?

Juni 2024 is jouw kans om GRATIS deel te nemen aan onze geweldige community! Na deze proefperiode betaal je slechts € 9,95 per maand, excl. btw. Geen gedoe met handmatige betalingen, want dit bedrag wordt automatisch afgeschreven. Bovendien kun je op elk moment per maand opzeggen – geen verplichtingen, alleen pure vibe!

Hoe meld je je aan?

Klik simpelweg op de onderstaande knop en je bent binnen notime onderdeel van onze bruisende VibeTribe!

Straks zeg jij dit ook:

“Dankzij VibeTribe gaat alles veel makkelijker. Ik voel me gedragen, zelfs op momenten dat het even wat minder gaat.”

Doe je mee?

Ik ben Jacq, jouw HAPPY QUEEN. Vroeger was ik een grijze muis, dat kan ik toch niet, anderen vinden mij dom.. etc. onzeker en worstelde ik met mijn zelfbeeld. Maar nu? Nu ben ik knetterverliefd op mezelf en op het leven! Mijn leven is een groot feest geworden en ik kan niet wachten om jou te leren hoe je daar komt en hoe je positief kunt omgaan met tegenslagen. Doe je mee?!

Sluit je vandaag nog aan bij VibeTribe en laat je verrassen door de kracht van positieve energie en saamhorigheidsgevoel! 🌟

Liefs Jacq 

Vibetribe

Veel gestelde vragen

VibeTribe is niet zomaar een community, het is een dynamische WhatsApp-groep vol energie, inspiratie en ondersteuning. Wat ons echt onderscheidt, is de krachtige combinatie van regelmatige audiomodules, live Q&A-sessies en een hechte gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die samen streven naar persoonlijke groei en levensplezier.

Nu is het moment om in te stappen, want juni 2024 biedt een unieke kans om GRATIS deel te nemen aan onze community. Na deze proefperiode betaal je slechts € 9,95 per maand, excl. btw. Dit is jouw kans om jezelf te omringen met positieve vibes en inspirerende mensen, zonder verplichtingen.

Onze audiomodules behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder zelfvertrouwen, mindset, persoonlijke groei, zelfliefde, relaties en meer. Elk onderwerp is zorgvuldig gekozen om jou te voorzien van waardevolle inzichten en praktische tools om jouw geluk en succes te vergroten.

Geen zorgen! Alle audiomodules worden opgenomen en zijn beschikbaar voor alle leden om op hun eigen tempo te beluisteren. Of je nu de audiomodule bijwoont wanneer deze wordt gepubliceerd of later terugluistert, je zult nog steeds profiteren van de waardevolle inhoud en inspiratie.

Tijdens onze maandelijkse Q&A-sessies krijg je de kans om al je prangende vragen te stellen aan onze experts en aan je mede-tribeleden. Of je nu advies nodig hebt over zelfvertrouwen, relaties, carrière of persoonlijke ontwikkeling, onze sessies bieden een waardevolle bron van kennis en ondersteuning.

We streven ernaar om elke tribelid een geweldige ervaring te bieden, maar als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je op elk moment per maand opzeggen. Geen verplichtingen, alleen pure vibe! We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de kracht van onze community en de waardevolle inhoud die we bieden.

Het aanmelden voor VibeTribe is eenvoudig! Klik gewoon op de onderstaande knop en vul je e-mailadres in om direct toegang te krijgen tot onze bruisende community vol positieve energie en groei. Doe vandaag nog mee en laat je verrassen door de kracht van saamhorigheid en inspiratie!

Jazeker! Voorheen heb ik een eerdere WhatsApp Community geleid met een afgebakende tijd en een specifiek thema. Deze community heten popcorn (2018 en 2019 ) en mytime mastery ( 2019,2020,2021 en 2022)en heeft vele vrouwen geholpen om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. VibeTribe is de evolutie van deze eerdere community, met nog meer inspiratie, ondersteuning en groeikansen voor onze leden!