“De natuur daagt je uit, niet alleen fysiek.”

Tatyana Bos

Mijn naam is Tatyana Bos en ik heb een post-hbo-opleiding gedaan tot wandelcoach. Mijn stappenteller staat inmiddels op ontelbaar!

Als verpleegkundige heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg, die kennis pas ik ook toe als wandelcoach. Het is mijn kracht om mensen die vastlopen, aan te voelen vanuit mijn hart en hen weer in beweging te krijgen.

De natuur is er altijd, zonder oordeel, het inspireert en zet je in beweging. De natuur geeft je een veilige setting waardoor je juist dieper bij de kern kunt komen. We willen in onze maatschappij alles goed doen, terwijl de natuur de vertraging inzet om je te laten kijken naar je innerlijke stuk. De natuur heeft ook vele imperfecties en laat daarmee zien: je bent goed zoals je bent.

Het is altijd wonderbaarlijk wat de natuur doet, het zet je letterlijk in beweging en daagt je daar ook wel in uit. Niet alleen fysiek.

Ik werk onder andere met wandelinspiratiekaarten en ik maak gebruik van deugden. Inmiddels mag ik mezelf deugdencoach noemen en geef ik trainingen waarin mensen kennismaken met deugden en die bij zichzelf (weer) zien, ontwikkelen en tot bloei laten komen. Iedereen heeft deugden in zich, zoals vreugde, liefde, vertrouwen, bescheidenheid, samenwerken, et cetera. Ik ben bovenal een vreugde-coach. Vreugde staat voor mij voor: Veilig, Regie, Emotie, Uniek, Gezien, Doen, Eigen kracht. Graag ondersteun ik jou vanuit mijn sensitiviteit, liefde en dienstbaarheid naar het moment van vreugde, want een moment van vreugde verdrijft honderd zorgen. 

 

“De natuur daagt je uit, niet alleen fysiek.”