“Als je gelooft in jezelf, en de ander.. is alles mogelijk!”

Saskia Douma

Hoe leuk is dit, elkaar ontmoeten! Saskia Douma is mijn naam, vrouw van Gerard, moeder van 3 heerlijke kids en baasje van een geweldige hond.

Mijn leven heeft heftige tijden gekend, en diepe dalen. Mijn motto was in die tijd steeds opnieuw: vecht niet tegen je problemen, maar deal met ze.
Dat heeft ervoor gezorgd dat ik op vele gebieden mezelf mocht ontwikkelen.

Naast dat ik enorm geniet van vriendinnen, sporten en bewegen, badminton, voetbal, kanoën en wandelen met m’n hond, heb ik een heel grote passie en dat ben jij!!! Door de jaren heen heb ik me via allerlei manieren ontwikkeld op het gebied van autisme/ASS, TOS en opvoeding.

In mijn gezin zijn meerdere diagnoses waar ik elke dag weer de uitdaging en ontwikkeling van mag aangaan. Ik heb een passie voor gezinnen en opvoeding. Ik zie veel en voel veel aan binnen gezinnen. Het is zo mooi om ouders die vastlopen in de opvoeding of in de problematiek van autisme, te spiegelen en verder te helpen.
Communiceren met andere mensen behoort tot de eerste levensbehoeften van een mens. En wanneer dat niet vanzelf gaat is het soms nodig om op een andere manier te leren communiceren met elkaar. En daarnaast het kind te begeleiden met onze methodieken. Alles binnen de eigen veilige gezinssituatie of thuisomgeving of andere vertrouwde locatie.

Geloof jij in je kind, volg je jouw kind en is er wederzijds vertrouwen, dan kom je verder.
Geloof dat je het kunt, dat jouw kind het kan en dat fouten maken erbij hoort om te leren. Als je je kwetsbaarheid toont, wordt je sterke kant zichtbaar. Kwetsbaarheid is zo nodig om verder te komen!

Ik wil mijn ervaring graag inzetten om samen met jou op pad gaan!

“Als je gelooft in jezelf, en de ander.. is alles mogelijk!”