Lotte Schouten

Altijd fijn om te weten met wie je aan de slag gaat, dus ook ik stel mij graag even voor. Ik ben Lotte Schouten, getrouwd, en heb 3 kinderen. Ik ben een echt buitenmens en van kinds af aan altijd al met de paarden bezig.

Mijn specialisatie ligt in de begeleiding van tieners en volwassenen met kenmerken van hoogbegaafdheid. Naast mijn werk in het middelbaar onderwijs, ben ik mij middels diverse studies steeds meer gaan verdiepen in de ontwikkeling van het individu en de psychologische achtergrond ervan.

Ik kijk echt naar de persoon en niet zozeer naar wat de omgeving van diegene verlangt. Welke keuze maak jij? Of die keuze goed of minder goed is, doet er niet toe. Het gaat erom waar jouw hart ligt. En hoe je daar actie op kunt ondernemen. Dan gaat de omgeving uiteindelijk meebewegen.

Centraal staat ook: persoonlijk leiderschap voor jong en oud. Dat houdt in dat je je eigen pad volgt, want de weg van jouw keuze is de weg waar je invloed op hebt. Je neemt anderen daarin mee, dat is iets anders dan dat anderen jou meenemen.

Vaak kom je erachter dat je veel meer talenten hebt dan je eigenlijk dacht. Dat is ook wat persoonlijk leiderschap met je doet.

Mijn specialisaties zijn: coaching, paardencoaching, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

“De weg van jouw keuze is de weg waar je invloed op hebt.”

“De weg van jouw keuze is de weg waar je invloed op hebt.”