Leonie Lokhorst

Mijn naam is Leonie van Lokhorst-Groothuis. Samen met mijn man woon ik op de mooie Veluwe. Ik ben opgegroeid op een kleine boerderij/paardenhouderij en heb mijn affiniteit met dieren dus niet van een vreemde. Paarden zijn voor mij altijd heel bijzonder geweest. Wat mij met name raakte en nog steeds raakt is de totale acceptatie en zonder oordeel kijken naar het leven en de dingen om hen heen. Een paard spiegelt menselijk gedrag en voelt ons feilloos aan. Dat maakt het zo bijzonder om met ze te werken.

Als paardencoach heb ik een enorme passie voor mijn vak. Door de verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen die ik heb gevolgd, is mijn doelgroep heel groot. Ik coach zowel volwassenen als kinderen en pubers, zowel duo’s als individueel en ben nu ook bezig met een cursus om verder te kunnen in de bedrijfscoaching. Door mijn doelgroep breed te maken, kom ik in aanraking met heel veel verschillende hulpvragen. Ik vind het fantastisch om elke keer weer te mogen ondersteunen bij het aanwakkeren van het vlammetje in mijn coachees en om iemand te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Van de Vereniging Paarden Coaching Nederland ontving ik mijn ‘Kwaliteitskeurmerk voor paardencoaches’. Dit betekent dat ik aan de richtlijnen van de V-PCN voldoe en aantoonbaar kwaliteit kan leveren. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te blijven ontwikkelen en zo elke coachee op een bij diegene passende manier te ondersteunen.

Aan de hand van een wetenschappelijk ondersteunde gesprekstechniek gaan we aan de slag met door jou gekozen doelen. We zetten hierbij de paarden in als spiegel en co-coach. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan en kun je stappen gaan zetten in jouw proces, zodat jij jouw doelen kunt bereiken. Ik heb er zin in! Zie ik je snel?

Liefs, Leonie

“Ergens voorbij goed en kwaad ligt een veld… daar wil ik je graag ontmoeten.” – Rumi –

foto: Esmée Eisinga

“Ergens voorbij goed en kwaad ligt een veld… daar wil ik je graag ontmoeten.” – Rumi –