Lees hieronder over de verschillende oplossingen die Myimperium aanbiedt.

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

Jouw oplossingen

EMDR

EMDR, ofwel Eye Movement Desensitization and Reprocessing, biedt een krachtige manier om stressvolle of traumatische herinneringen te verwerken, waardoor ze niet langer je leven beheersen. Maar dat is niet alles. Naast het behandelen van trauma’s, boeken we bij Myimperium ook snel en effectief resultaat bij angsten, fobieën en zelfs niet-helpende overtuigingen en gedragingen.

Laden...

Paardencoaching

Ontdek de kracht van paardencoaching bij Myimperium

Paardencoaching kent in Nederland een groeiende populariteit. En terecht! Ook binnen Myimperium heeft paardencoaching magische momenten en levensveranderende inzichten opgeleverd.

Laden...

Lifecoaching

Loop je vast in oude patronen en gedachten die je niet helpen vooruit te komen? Heb je moeite met het stellen van grenzen, zelfacceptatie, of het omgaan met situaties en personen, of met prikkels en gevoeligheden?

Ik weet wat je bedoelt en trek alles uit de kast om je snel, efficiënt en vooral blijvend inzichten en handvatten te geven die echt werken om dit alles achter je te laten!

Vaak al in 5 sessies!

Laden...

Hypnose

In 2020 behaalde Jacquelien van de Hoef haar masterdiploma hypnotherapie.

Bij Myimperium integreren wij hypnose regelmatig in onze praktijk om mensen verder te helpen.

Laden...

Re-integratie WMO-jeugdwet

Welkom bij onze dienst WMO Jeugdwet, waar wij individuele begeleiding bieden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Wij staan klaar om te ondersteunen bij diverse uitdagingen, zoals vastlopen op school, sociale situaties, angsten en problemen binnen het gezin.

Laden...

Re-integratie Remy4You

REMY4YOU-LOGO-DEFINITIEF-HILDE-800x800-1

Ontdek re-integratie met behulp van het paard!

Myimperium werkt samen met Remy4YOU zodat wij re-integratie trajecten kunnen uitvoeren voor UWV en andere organisaties en bedrijven. Dit kunnen modulaire trajecten zijn van gemiddeld vijf maanden waarin we er met name aan werken dat je beter in je vel komt te zitten. 

Laden...