Jeugdwet ondersteuning

Welkom bij onze dienst  ondersteuning vanuit de Jeugdwet, waar wij individuele begeleiding bieden voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Wij staan klaar om te ondersteunen bij diverse uitdagingen, zoals vastlopen op school, sociale situaties, angsten en problemen binnen het gezin.
 
Onze Expertise:
Ons team bestaat uit zeer ervaren en professionele begeleiders, waaronder specialisten op het gebied van gezinsbegeleiding en opvoedondersteuning. Met hun kennis en betrokkenheid zijn zij altijd bereid om samen met u op zoek te gaan naar oplossingen voor elke situatie.
 
Indicatie vanuit de Gemeente:
Onze ondersteuning en begeleiding worden vergoed op indicatie vanuit de gemeente. Als tijdens onze kennismaking blijkt dat wij wat voor u en uw kind/gezin mogen en kunnen betekenen  Vragen wij samen de indicatie aan bij de gemeente.  De gemeente bepaalt  of u de indicatie  Krijgt, de frequentie en het termijn.
 
Gratis Kennismakingsgesprek:
Twijfelt u of wij kunnen helpen in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en eventueel ondersteunen bij de indicatieaanvraag.
 
Samen Sterk:
Ons doel is om weer lucht te geven aan kracht, zelfvertrouwen en positiviteit, zodat het kind, de jongere of uw gezin weer verder kan. Laten we samen aan de slag gaan!
 
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Veel gestelde vragen

Ja, onze dienst WMO Jeugdwet is beschikbaar voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die begeleiding nodig hebben bij diverse uitdagingen, zoals vastlopen op school, sociale situaties, angsten en problemen binnen het gezin. U kunt zelf proberen een indicatie aan te vragen bij uw gemeente, maar als dat niet lukt, helpen wij u graag verder.

Nee, onze ondersteuning en begeleiding worden vergoed op indicatie vanuit de gemeente. U hoeft dus zelf geen kosten te maken voor onze diensten.

Als u denkt dat u of uw kind in aanmerking komt voor begeleiding vanuit de WMO Jeugdwet, kunt u contact opnemen met uw gemeente. Zij kunnen u meer informatie geven over de procedure voor het aanvragen van een indicatie. Lukt het niet om zelf een indicatie te krijgen, of wilt u het liever samen doen? dan helpen wij u graag verder.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jou situatie, behoeften en doelen. We kijken samen naar de mogelijkheden voor ondersteuning en begeleiding. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en dient om te bepalen of onze dienst aansluit bij uw wensen en behoeften.

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst en streven wij ernaar om zo snel mogelijk ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Kennismakingsgesprekken proberen wij altijd binnen 14 dagen te organiseren.