Hypnose

Het mooie van hypnose is dat het zich richt op het onbewuste, zonder tussenkomst van het kritische bewustzijn. Hier worden kennis, ervaringen, automatisch gedrag en gedachten opgeslagen. Wat zo geweldig is, is dat we door met het onbewuste te werken, inzichten kunnen verkrijgen, herinneringen een andere lading kunnen geven en nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Je krijgt een andere kijk op wat er is gebeurd en wat dit met je doet. En dit alles terwijl jij comfortabel ontspannen op een stoel zit. Hoe fijn is dat?!

En wees maar niet bang dat het zo’n gekke show wordt waarin jij als een paard staat te hinniken en grazen, waarvan je later niets meer weet, want hypnose is gewoon een ontspannen status waarin je alles meemaakt en na kunt vertellen.

En als je twijfelt, neem je de sessie gewoon op met je telefoon!

Heel veilig, heel fijn, heel effectief, heel relaxed, met een heel groots effect!

Bij Myimperium staat veiligheid, effectiviteit en ontspanning centraal. Onze hypnosesessies zijn ontworpen om jou een groots effect te geven, op een heel fijne en heel relaxte manier.

Boek hieronder uw hypnose sessie

Laden...

Veel gestelde vragen

Hypnose bij Myimperium richt zich op het onbewuste, zonder tussenkomst van het kritische bewustzijn. Hierdoor kunnen we inzichten verkrijgen, gedrag resetten en nieuwe vaardigheden aanleren, allemaal terwijl je comfortabel ontspannen op een stoel zit.

Hypnose biedt een unieke manier om toegang te krijgen tot het onbewuste en positieve veranderingen te bewerkstelligen, terwijl je ontspannen blijft. Het helpt bij het verkrijgen van inzicht, het doorbreken van negatieve patronen en het aanleren van nieuwe, effectieve strategieën.

Tijdens een hypnotherapiesessie bij Myimperium zit je comfortabel en ontspannen, terwijl we werken aan het onbewuste. Er wordt geen rare show verwacht; het is een ontspannen toestand waarin je alles ervaart en begrijpt. Bovendien kun je de sessie opnemen met je telefoon als je dat wenst.

Gemiddeld heb je tussen de 3 en 5 sessies nodig, afhankelijk van je hulpvraag. Dit kan variëren, maar ons doel is om je zo snel mogelijk de gewenste resultaten te bieden.

Ja, bij Myimperium staat veiligheid, effectiviteit en ontspanning centraal. Onze hypnosesessies zijn ontworpen om jou een groots effect te geven op een heel fijne en heel relaxte manier.

Iedereen die positieve veranderingen wil bewerkstelligen in zijn of haar leven kan baat hebben bij hypnotherapie bij Myimperium. Of je nu worstelt met angst, stress, gewoonten, of andere uitdagingen, hypnose kan een effectieve en veilige optie zijn.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor hypnotherapie bij Myimperium door contact met ons op te nemen via het contact formulier of e-mail of maak direct een afspraak via de website . We staan klaar om je te helpen op jouw reis naar positieve verandering en geluk.