Hoe? En voor wie?

Paardencoaching/ Lifecoaching/ EMDR

Hoe?

De coaching begint altijd met een korte intake. Ik werk met een intakeformulier en een behandelovereenkomst. Samen bepalen we het traject en gaan aan de slag. De behandeling is altijd kort, 1 tot 5 sessies. Binnen de sessies brengen we in kaart wat zich aandient of wat jij inbrengt. Het accent ligt altijd op mogelijkheden en oplossingen.

Voor wie?

Paardencoaching is een geweldige methode om iemand te helpen en geschikt voor iedereen die ergens in vastloopt, inzicht wil krijgen, zich persoonlijk wil ontwikkelen, duidelijkheid wil krijgen in gedachten en gedrag, wil leren voelen en spanningen of verdriet wil loslaten en verwerken.

Bij Lifecoaching richt Myimperium zich voornamelijk op vrouwen tussen de 18 en 60 jaar. Overkomt het jou dat mensen over je grenzen heen gaan, word je teleurgesteld in mensen, is nee zeggen lastig voor je? Of sta je op het punt een moeilijke beslissing te nemen? Krijg je de balans tussen werk en gezin niet goed? Of wil je inzicht in jouw onbewuste patronen en hoe dit zich uit in jouw gedachte en gedrag? Heb je pijn, verdriet of verlies te verwerken?! In al deze gevallen help ik je inzicht te krijgen en geef ik je heldere handvatten hoe je dingen concreet kunt veranderen naar jouw behoeften.

EMDR is een korte en zeer effectieve manier om een traumatisch of stressvolle gebeurtenis te verwerken. Heb jij daar last van? Blijf er niet mee lopen. We starten met een intake gevolgd door een sessie. Binnen een sessie wordt je uitgenodigd om de herinnering op te roepen. Op dat moment ga ik jouw door middel van oogbeweging, tikjes en knietikken helpen jouw gebeurtenis te verwerken en zo rustig te krijgen. Meestal zijn 2 tot 3 sessies voldoende om een enkelvoudige gebeurtenis te verwerken. Tussen de sessies zit minimaal 2 weken tijd omdat EMDR doorwerkt na de sessie. EMDR is geschikt voor iedereen die last heeft van een gebeurtenis in het verleden. Volwassen mannen en vrouwen, maar ook kinderen hebben baat bij EMDR. Veel wetenschappers zijn bezig met onderzoek en daaruit wordt voorzichtig geconcludeerd dat zelfs baby’s profijt hebben bij EMDR. Echter beperkt EMDR zich tot de leeftijd vanaf 6 jaar.

Training

Hey allerleukste jij! Het is niet altijd makkelijk hè, om goed voor jezelf te zorgen, je doelen te verwezenlijken en tegelijk al je rollen goed te vervullen… Ik weet het. Én ik heb dé oplossing! Ik ga jou leren hoe je jou eigen happy life kunt leven! Doe je mee?

“There is no limit to what we, as women, can accomplish.”

Michelle Obama