Me time mastery

0 deelnemer

Welkom allerleukste jij! ❤️

Oké, gokje, jij bent een super leuke vrouw en een groot gedeelte van je leven gaat lekker. Maar je bent nog wel eens onzeker en hebt nog wel eens van die negatieve gedachten die je dan zo belemmeren om te doen wat je echt wil doen… Soms wat (faal) angstig… En als je heel eerlijk naar jezelf kijkt heb je niet het meest positieve zelfbeeld. Kortom je wilt wel nog een gelukkig leven leiden… Maar hoe?

Nou.. daar weet ik dus wel iets op:

Dit is jouw kans om mee te doen met de my time mastery!
Me time mastery is echt perfect voor jou! Je gaat namelijk in acht modules leren hoe je zelfverzekerd wordt, een positief zelfbeeld krijgt, eigen verantwoordelijkheid kan nemen, een bak aan zelfliefde ontwikkeld, een positieve mindset krijgt en hoe je wel die actie onderneemt. Lekker toch?

Echt iets voor jou toch?
Ik ben Jacq van de Hoef. Ik kom zelf van een super negatief zelfbeeld af, waarbij ik de hele tijd negatief tegen mezelf sprak. Inmiddels ben ik de leukste vrouw op aarde. Althans dat vind ik zelf. En geloof mij! Ik heb daardoor zo’n leuk leven gecreëerd! Inmiddels heb ik al honderden vrouwen geholpen om net als ik, de aller leukste versie van jezelf te worden en daarnaar te leven. Doe je mee?

Hoe doen we dat?
In de online myimperium academie krijg je in het totaal acht modules. Elke week een punt in de besloten Facebook groep kan je al je vragen stellen in de wekelijkse Q&A.
Zo kun je elkaar ook nog een steunen en van elkaar leren. Dit is overigens niet verplicht.

Liefs Jacq

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
€199.00