Christina Gersen

Mijn naam is Christina Gersen (58 jaar). Ik werk al 28 jaar met veel passie in de hulpverlening. Ik heb in mijn jongere jaren diverse studies afgerond, waar ik tot op heden veel kennis uit put.

Ik heb verschillende mensen met verschillende problematieken mogen bedienen. Vanuit WMO-ondersteuning ontvangen we een indicatie, kunnen we doelen opstellen en maak ik een behandelplan. Als we samen de diepte in gaan, komen er vaak andere items naar boven. Je komt tot andere inzichten over waarom je doet zoals je doet. Hoe ouder je wordt hoe waardevoller je leven is, want je krijgt meer inzichten. En daarmee kun je verder werken aan je doelen en je persoonlijke, innerlijke ontwikkeling.

Mijn drive is vooral cliënten ondersteunen en behandelen, die op de een of andere wijze dit nodig hebben om vooruit te kunnen. Het is mooi als zij een perspectief voor ogen krijgen, in welke vorm dan ook. Betrouwbaarheid en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel en op basis daarvan kan er een productieve samenwerking ontstaan. Ik ben 24 uur per dag mobiel bereikbaar, dat stelt mensen gerust.

Ik ben een enthousiast mens en ben nieuwsgierig naar ieders kwaliteiten. Mijn levensovertuiging is dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit mijn visie en deze rol kunnen we samen kijken naar de toekomst.

“Hoe ouder je wordt, hoe waardevoller je leven is.”

“Hoe ouder je wordt, hoe waardevoller je leven is.”