Anja van Bokhorst

Mijn naam is Anja van Bokhorst, ik ben orthomoleculair therapeut en hormoonexpert. Ook ben ik moeder van 3, vrouw van, en bonusmoeder van 2.

Ik behandel vrouwen met klachten als vermoeidheid, stress, slaapproblemen, huidklachten en darmproblemen. Mijn passie ligt bij de vrouwelijke cyclus, ik zet mijn kennis in bij PMS-klachten, menstruatieproblemen en fertiliteitszaken. Daarnaast heb ik ervaring met en kennis over de trage schildklier en de auto-immuunziekte Hashimoto. Uiteindelijk werkt alles in het lichaam met elkaar samen. Ik bekijk niet alleen de klacht maar het grote geheel en ga altijd op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak. We gaan dus géén ‘pleisters plakken’.

Vanuit mijn praktijk begeleid ik vrouwen om klachten die ontstaan zijn door disbalansen in hun hormonen op te lossen, bijvoorbeeld door het doen van een hormonale analyse. Je hebt zelf veel meer invloed op je gezondheid dan je mogelijk denkt, door het toepassen van soms al kleine aanpassingen in je voeding en leefstijl. Ik zorg ervoor dat je fysiek en mentaal weer lekker in je vel zit. Zo hoef je je niet meer te laten remmen door vervelende, vage klachten die je in de weg zitten. Want het zijn geen klachten die ‘erbij horen’. Ik kijk onder meer naar voeding, beweging, mindset, slaap en ontspanning en dus ook naar de vrouwelijke cyclus.

Binnen Myimperium ben ik gespecialiseerd in het fysieke welzijn. Vaak zie ik dat mensen daarnaast vastlopen in hun overtuigingen. Daarvoor hebben we bij Myimperium alle kennis in huis en het is fijn dat we korte lijntjes hebben. Fysiek en mentaal werken altijd samen.

“Alles in het lichaam werkt met elkaar samen.”

“Alles in het lichaam werkt met elkaar samen.”